“Disney night” koncert za malu i veliku decu u kompleksu West65

Muzički spektakl na otvorenom održaće se u ponedeljak, 6. avgusta u 19.00 časova na trgu novobeogradskog kompleksa WEST65. Kvartet Nemanje Nikolića sviraće za najmlađe, ali i one starije, najpopularniju muziku iz Diznijevih crtanih filmova. Ulaz na koncert je slobodan.

Dizni je muzika koja nas sve spaja! Deca će uživati u poznatim melodijama, a odrasli će imati svojevrsno putovanje u svoje detnjistvo.
Dizni je dijapazon žanrovski bogate muzike i to je najlepši i najkreativniji način da se deca upoznaju sa klasičnom i simfonijskom muzikom, ali isto tako i sa fantastičnim džezom, svingom i bluzom.

Poznati kvartet osnovao je mladi talentovani pijanista Nemanja Nikolić, a pored njega sastav čine Ivan Simeunović maestro za violinom, Uroš Danilović za udaraljkama i Sanja Ugrčić moćni vokal.

Dođite da zajedno plešemo i pevamo legendarne melodije iz popularnih Dizni crtanih filmova kao što su Mala sirena, Pepeljuga, Zlatokosa, Mulan, Lepotica i Zver i mnoge druge. Biće to koncert pod zvezdama za pamćenje pun iznenađenja!