10 saveta za pametnu investiciju / Story, 10.08.2012.god.

Vreme krize – kao što je ova sa kojom se borimo već četvrtu godinu – uvek postavlja kao dilemu to gde uložiti teško zarađeni novac. Razmislite o investiciji u nekretnine. Imamo za vas 10 saveta vezanih za ono o čemu treba da vodite računa pri donošenju odluke. Shvatićete zašto je novobeogradski WEST 65 sinonim za kvalitet, a samim tim prava i pametna investicija.

SIGURNOST – Većina ekonomskih stručnjaka u kriznim vremenima zalaže se za jačanje potrošnje i investiranje. Umesto čuvanja novca u slamarici, uložite u nekretnine jer one isplaćuju same sebe, i u određenim okolnostima čak zarađuju za vas. U kompleksu WEST 65 možete da kupite stan ili lokal još tokom gradnje – niža cena, sigurno veća dobit.

AKTUELNOST – Gradnja kompleksa po najmodernijim standardima i trendovima savremene arhitekture pruža vam udobnost i komfor, ne odručići se praktičnosti i funkcionalnosti. West 65 se realizuje prema idejama renomirane arhitektonske kuće „Fletcher Priest“ iz Londona i arhitekata kompanije PSP-Farman Holding.

KOMFOR – Kompleks je zamišljen kao celina koja će zadovoljavati sve potrebe njenih žitelja, takoreći ispred kućnog praga. Sa odličnim položajem na Novom Beogradu, zaokruženom poslovno-stambenom celinom u okviru kompleksa i uz modernu estetiku gradnje, čitava celina odiše notom komfora i udobnosti.

EKONOMIČNOST – Položaj čitavog kompleksa čini jednu od njegovih najboljih karakteristika. Kompleks se nalazi na manje od 15 minuta od centra grada u jednom pravcu, i aerodroma u drugom; u blizini obe beogradske reke, kao i brojnih trgovinskih, sportskih, kulturnih i poslovnih celina, a na najvećoj i najrazvijenijoj opštini na Balkanu. Pravi „grad unutar grada“.

EKOLOGIJA – U centralnom delu nalaziće se pešačka zona i trg, okruženi zelenilom. Tipični novobeogradski beton zamenjen je oazama zelenila i divno uređenim prostorom za uživanje. Pored toga, čitav kompleks je zasnovan na efikasnom korišćenju energije, čime se umanjuje uticaj na okolinu u odnosu na standardne tipove gradnje.

ISPLATIVOST – Svi objekti su projektovani u skladu sa „zelenim“ principima, grade se od najkvalitetnijih materijala, a sistem zagrevanja i hlađenja je ekonomičan i centralizovan, čime se obezbeđuje ušteda energije i do 40%. Pored očuvanja životne sredine, postiže se značajna racionalizacija kućnih troškova.

PRAKTIČNOST – U okviru kompleksa predviđena je izgradnja garaže na dva sprata, koja u potpunosti zadovoljava potrebe svih onih koji su vezani za svoje automobile. Osim ovoga, West 65 nudi i veliki izbor lokala trgovinsko-uslužne namene u prizemlju stambenih objekata, koji čine savremeni tržni centar.

BEZBEDNOST – Iako u centru Novog Beograda, WEST 65 je odvojen od gradske buke i prometnih saobraćajnica, i predstavlja idealan centar za odmor nakon svakodnevne gužve. Savremeni sistemi bezbednosti i nadzora u svim stambenim i poslovnim objektima omogućuju miran poslovni ambijent i svakodnevni život za vas i vašu porodicu.

STANDARD – Sve na jednom mestu, jer će budući stanari imati mogućnost da u istom kompleksu žive i rade. Lokali u prizemlju zgrada sa svojim unapred definisanim namenama u potpunosti zadovoljavaju sve dnevne potrebe (banka, vrtić, pekara, apoteka i drugi sadržaji).

PERSONALIZOVANOST – West 65 vam pruža još nešto. Kao garanciju kvaliteta koji se nudi, na samoj lokaciji u Omadinskih brigada 86 otvoren je „ogledni stan“, primer koji prikazuje kako će izgledati budući stanovi.

U dogovoru sa investitorom možete da unapred prilagođavate i opremate stan prema svojim željama i potrebama. Možda svom budućem stanu već u izgradnji date dušu i u njega ugradite deo svoje ličnosti.

Pogledajte ceo članak