Moderni stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu / Večernje novosti, 17.05.2011.

Da li ste ikada za sebe i svoju porodicu priželjkivali prostor koji obezbeđuje najmodernije uslove stanovanja i poslovanja, a istovremeno ima duh i šarm starog dela grada? Upravo takav kompleks, pod nazivom West 65, gradi se na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada. Atraktivna lokacija, visok kvalitet izrade u skadu sa najvišim svetskim standardima i raznovrsni sadržaji na koje će budući stanari i posetioci moći da računaju, učiniće West 65 jednim od najpoželjnijih mesta za život u prestonici.

Ovaj moderan kompleks prostiraće se na više od tri hektara i obuhvatiće 11 stambenih objekata, poslovnu kulu, trgovinski deo, kao i velike pešačke površine, trg i dvoetažnu podzemnu garažu.

Kada je stambeni deo kompleksa u pitanju, budući stanari će moći da biraju od jednosobnih do šestosobnih stanova. Stanovi će biti izgrađeni od provklasnih materijala i opreme, a kupci će moći sami da biraju materijale za završnu obradu i time stan prilagode svom ukusu.

U nameri da smanje uticaj na okruženje i efikasno iskoriste resurse prirode, autori projekta su veliku pažnju posvetili uštedi energije, te West 65 sadrži brojna inovativna ekološka rešenja. Interesantno je, recimo, da će klimatizacija stanova i lokala biti vršena upotrebom i eksploatacijom podzemnih voda, koje se nalaze na 30 metara dubine.

Svaki stan će takođe imati individualan i ekonomičan sistem grejanja i hlađenja koji će omogućiti svakom stanaru da određuje temperaturu u prostorijama prema svojim potrebama i da zapravo plati onoliko koliko potroši. Ovakvim sistemom biće ostvarena ušteda i do 40 odsto na godišnjem nivou.

Jedna od prednosti kompleksa West 65 jeste upotreba FTTH kablova kao najnovijeg rešenja za telekomunikacionu instalaciju između i unutar zgrada, čime je omogućena nesmetana upotreba najsavremenijih servisa poput IP telefonije, IP televizije, širokopojasnog interneta i dr.

Stanari i posetioci kompleksa West 65 moći će da računaju i na to da im je sve što im zatreba “na dohvat ruke”: mini marketi, banka, pekara, mesara, zatim restorani, kafei, dečja igraonica, ali i sadržaji za uživanje, spa i wellness centar, salon lepote, prodavnice poznatih robnih marki…

Za one koju su prepoznali da je West 65 sigurna nit koja vodi do idealnog stana, predviđena je naročita povoljnost – promotivni period prodaje od 65 dana. U ovom periodu svi zainteresovani građani moći će da kupe stan po ceni od 1850 evra sa PDV-om po metru kvadratnom za plaćanje sto odsto unapred, zatim 1890 evra za plaćanje u tri rate i 1970 evra za plaćanje rezervacije na početku i ostatka prilikom primopredaje ključeva.

Na sajtu www.west65.rs mogu se pronaći sve informacije o projektu, investitoru, galerija fotografija kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja.