NOV STAN KVALITETNIJI ŽIVOT / Hello, 30.07.2012.

Cilj svakog čoveka jeste da, ako ga nema, jednom u životu stekne lep, udoban i kvalitetan stan. Nov prostor za nov početak. Logično, nov dom trebalo bi da bude kvalitetan, i u skladu sa vremenom u kojem živimo. Upravo to vreme u kojem živimo često nameće neke nove standarde objedinjene u održivom razvoju ili, drugim rečima, dobrom skladu ekonomije i ekologije – težnje da dobro investiramo i zaštitimo okolinu u kojoj živimo. Taj održivi razvoj stvorio je i jednu novu kategoriju – održivu arhitekturu. Ona, opet, ima težak zadatak da dizajnira zdravo, prirodno okruženje, koje će štedeti energiju, izgledati lepo i omogućiti ljudima da se druže i da ponovo imaju dobre komšije.

Upravo su arhitekti na projektu WEST 65 realizovali taj cilj – da upotrebe nove materijale, uštede energiju u prostoru, pravilno postave objekte – a da, vodeći računa o ekologiji, ne zanemare estetiku. Cilj kojem se težilo u novom stambeno-poslovnom kompleksu, lociranom u centralnom delu Novog Beograda, zapravo i jeste negovanje lepote, ali i stavljanje akcenta na zdravlje njegovih korisnika i osećaj zajedništva u jednoj vrsti mini-oaze u urbanom prostoru, kakvo jeste naselje u ulici Omladinskih brigada 86.

WEST 65 je i dokaz da moderni, kvalitetni stanovi mogu da budu dostupni svima koji žele kvalitetniji život. Zadovoljstvo će sigurno biti veće kada se uzmu u obzir uslovi kupovine koji su obezbeđeni preko poslovnih banaka, kupovina direktno od investitora i pogodnosti kupovine u fazi izgradnje. Dobra investicija u stambene kvadrate daje ličnu sigurnost i doprinosi kvalitetnijem životu. U ponudi je 514 stanova, stotinu lokala, preko 1300 parking mesta. A ogledni stan, koji budući kupci mogu da obiđu na samoj lokaciji, uveriće vas u to koliko se vodi računa o kvalitetu stanovanja. U pitanju su najsavremenije tehnologije u gradnji – u sistemima grejanja i klimatizacije, komunikacije i obezbeđenja; značajne uštede energije, kao i najkvalitetniji materijali koji se ugrađuju u sve delove stana.
WEST 65 je stambeno-poslovni kompleks koji na jednom mestu pruža visok kvalitet i poslovanja i stanovanja. Zapravo, nudi idealan spoj potreba za dobrom lokacijom, tehnološkim inovacijama, dobro isplaniranim i sigurnim prostorom i obezbeđenom komunikacijom sa spoljašnjim svetom. Spoj stvari potrebnih svima koji traže nov stan u potrazi za kvalitetnijim životom.

Pogledajte članak