Novi stambeno – poslovni centar Novog Beograda / JAT revija, 15.07.2011.

Savremeni život diktira potrebu za modernim konceptom stanovanja, lokacijom koja je odlično povezana sa svim delovima gara i u neposrednoj blizini su joj objekti koji se svakodnevno koriste. Odgovor na tako zahtevne izazove ponudio je investitor stambeno-poslovnog kompleksa West 65, renomirana građevinska kompanija PSP-Farman Holding koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo.

Ovaj moderni kompleks koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u ulici Omladinskih brigada, predstavljaće spoj atmosfere starog dela grada sa savremenim dizajnom i komforom koji nudi tehnološki napredna gradnja. West 65 sadžaće više od 500 stanova, trgovinski centar, poslovnu kulu i podzemnu garažu, a među raznovrsnim sadržajima naći će se spa i velnes centar, salon lepote, prodavnice poznatih robnih marki. Budući stanari mogu da računaju i na profesionalno obezbeđenje, službu održavanja, video-nadzor i na korišćenje najsavremenijih servisa – IP telefonije, IP televizije i širokopojasnog interneta.

U svom prodajnom centru, West 65 je pripremio i ogledni stan koji je dostupan za razgledanje svim zainteresovanim građanima.