SIGURNA INVESTICIJA U BUDUĆNOST / Gloria, 31.07.2012.

Kupovinom stana očekuje vas divan period života, jer ništa ne može da se poredi sa osećajem koji imate kada prvi put uđete u prostor koji ćete uskoro zvati svojim domom. Ukoliko ste odlučili da uložite i investirate u nekretnine, poželeli ste da živite i radite, bavite se biznisom, a pritom uživate u prijatnom ambijentu, predstavljamo vam WEST 65 koji će vam omogućiti da to i ostvarite.

Kompanija PSP-Farman Holding, višenamenskim stambeno-poslovnim kompleksom WEST 65, ponudila je novi koncept življenja u Beogradu koji odgovara svim zahtevima savremenog života i poslovanja, a zasigurno će zadovoljiti sva vasa čula po kvalitetima koje pomenuti kompleks poseduje. Srpska prestonica dobija moderno i jedinstveno naselje, kako po filozofiji planiranja i gradnje, tako i po sadržajima i mogućnostima koje pruža za stanovanje i posao.

Timovi stručnjaka osmislili su jedinstven koncept života, nadomak Dunava i Save, u srcu dinamičnog urbanog okruženja Novog Beograda, u bloku 65. Vrhunski kvalitet – za one koji koji imaju stila i znaju šta hoće, „grad u gradu“ nudi komfor, prijatnu atmosferu i udobnost.
Kako biste upotpunili svoju sliku o ovom jedinstvenom objektu u Beogradu, najbolje je da dođete lično u prodajno-izložbeni salon, prošetate oglednim stanom i na samom mestu gradnje se uverite u izgled stanova, kvalitet materijala koji se ugrađuju, kao i tehnička rešenja koja obezbeđuju komfor i energetsku efikasnost – i time dozvolite sebi kombinaciju svojih snova.

WEST 65 – tehnološki moderno, vrhunsko naselje, ima na raspolaganju 514 stanova strukture od jednosobnih do petosobnih, površine od 46 m² do 288 m², 100 lokala, više od 1300 parking mesta, funkcionalno osmišljen trg, šetališta i zelene površine. Stanovi se grade i opremaju po najvišim standardima; odlikuju ih prvoklasni materijali i oprema, individualan i ekonomičan sistem grejanja, centralni sistem hlađenja sa pojedinačnim merenjem potrošnje koje obezbeđuje i do 40 odsto manje troškove, obezbeđenje, video-nadzor i kontrolu pristupa, profesionalnu službu održavanja i upravljanja.

Posebna pogodnost jeste upravo kupovina direktno od investitora, dok kupovinom u toku izgradnje kupci ostvaruju povoljniju cenu po kvadratu. Prodajni tim WEST 65, u saradnji sa bankama Hypo i Intesa, obezbedio je i najbolje uslove kreditne kupovine. Ovo je idealna prilika da kupite nekretninu, i zato budite korak ispred, prepoznajte dobru investiciju koja će višestruko vratiti uloženo.

Pogledajte članak