FAQ

Da li će kupci moći da biraju materijale za završnu obradu?

Kupci će moći da izaberu 3 vrste keramike i 3 vrste parketa.

Da li je moguća kupovina više od jednog parking mesta?

Moguća je kupovina više parking mesta.

Šta se podrazumeva pod individualnim sistemom grejanja i hlađenja?

Individualni sistem grejanja i hlađenja daje svakom stanaru mogućnost da preko individualnog sistema grejanja i centralnog sistema hlađenja reguliše temperaturu u prostorijama prema svojim potrebama – plaćaće onoliki iznos računa za utrošak koliko realno i potroši.

Na koji način će biti rešena bezbednost kompleksa?

Kompleks će biti opremljen savremenim sistemima bezbednosti koji će podrazumevati 24-oro časovno profesionalno obezbeđenje.

Da li je predviđeno profesionalno održavanje i upravljanje kompleksom nakon završenih radova?

Investitor će, nakon izgradnje, održavanje kompleksa poveriti profesionalnoj kompaniji za održavanje.

Koji su prateći sadržaji kompleksa ?

U sklopu kompleksa predviđeni su sadržaje koji će omogućiti budućim stanarima “sve na jednom mestu” – mesar, obućar, pekara, banka, spa i wellnes program, hemijsko čišćenje, mini market, restoran, kafe bar, dečija igraonica i ostali sadrzaji neophodni za što udobniji i komforniji život budućih stanara.

Da li postoje zainteresovani kupci za stanove u kompleksu West 65 i da li su neki stanovi prodati?

Obzirom da je javnost upoznata sa projektom i izgradnjom istog , interesovanje je i više nego očekivano, pogotovu u poslednjih nekoliko meseci. To upravo govori I procenat već kupljenih stanova. Za detaljnije informacije posetite naš prodajni centar.

Koje se sve tehnologije koriste prilikom izgradnje zgrada - u poslednje vreme dosta se govori o tome koliko su zgrade veliki zagađivači i koliko negativno utiču na životnu sredinu?

Postupamo u skladu sa svim ekološkim standardima prilikom izvođenja radova, koristeći najkvalitetnije uvozne materijale i opremu, sa namerom očuvanja životne okoline, a zajedno sa njom i predivnog ambijenta koji će nas okruživati. Zapravo, najviše pažnje je posvećeno upravo zaštiti životne sredine, tj. korišćenju alternativnih i obnovljivih izvora energije što je budućnost svih nas.

Na koji način projekat West 65 na Novom Beogradu može da prenese duh starog Beograda?

Projekat West 65 predstavlja najsavremeniji koncept života sa pratećim sadržajima, trgovima, skverovima i uslugama koje stvaraju posebnu atmosferu stanovanja, stil življenja i osećaj pripadnosti. Poseban pečat projektu daju delovi starog Beograda – Konsačićev i Topličin venac, čiji su pojedini delovi u bili inspiracija arhitektama projekta West 65.

Koje su prednosti stanovanja na Novom Beogradu u odnosu na stari deo grada?

Novi Beograd je u prostornom i infrastrukturnom pogledu uređena celina u kojoj su dostupniji sadržaji koji čine svakodnevno funkcionsianje: brojni šoping molovi, širina bulevara, mogućnost parkinga, blizina reka, izgrađene biciklističke staze koje omogućava ravan prostor, blizina aerodorma i autoputa E75, kao mogućnost praćenja brojnih sportsko-zabavnih sadržaja u objektima: Beogradska arena i Sava centar.

Šta se tačno postiže stvaranjem centra Novog Beograda?

Stanovnici Novog Beograda sve svoje osnovne potrebe mogu da zadovolje već na Novom Beogradu, ali je odlazak u centra grada sam po sebi često vezan i za emotivnu dimenziju. Projektom West 65 omogućavaju se sadržaji koji dodatno vežu građane sa teritorije celog Novog Beograda da provode vreme u okviru kompleksa West 65 i stvore osećaj poistovećivanja sa atmosferom koja je prenesena iz centra grada trgovima, kafe objektima prostoru koji je zamišljen da privuče i stvori osećaj pripadanja.

Kakav će biti stambeni deo kompleksa West 65?

Stambeni deo kompleksa osmišljen je tako da budućim stanarima obezbedi pre svega privatnost i komfor, ali da istovremeno zadrži toplu atmosferu i prestiž koji karakteriše pešačke zone centra grada. Stanarima će na raspolaganju biti 514 stanova, različitih veličina. Osnovne karakteristike stanova su prvoklasni materijal, optimalna organizacija prostora, ekonomičan sistem grejanja i usluge održavanja i upravljanja.

Kakav će biti poslovni deo kompleksa West 65?

U sklopu kule, kao tri nezavisne organizacione celine, planirani su hotelsko-poslovni prostor A kategorije i apartmani servisirani po standardima međunarodnih hotelskih operatera.Visina kule je skoro 150m, sa 39 spratova. Glavna karakteristika je fleksibilna organizacija poslovnog prostora i osnovna završna obrada poslovnog prostora, u cilju prilagođavanja specifičnim potrebama korisnika.

Šta će sve biti dostupno u trgovinskom delu kompleksa West 65?

Trgovinsko-uslužni deo kompleksa čini preko 100 lokala smeštenih u prizemlju stambenih objekata i modernom trgovinskom centru. Svi sadržaji su pažljivo osmišljeni i koncipirani tako da odgovore zahtevima svih korisnika. Planirani su: supermarket, prodajni prostori poznatih robnih marki, hotel, spa i wellness centar i objekti sa raznim zabavnim sadržajima.

Gde se nalazi kompleks West 65?

Kompleks se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu – na uglu Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena. Lokaciju odlikuju i dobro razvijena saobraćajna infrastruktura i mreža javnog saobraćaja, što omogućava brz i nesmetan pristup svim delovima grada. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj trgovinsko-uslužnih centara, što doprinosi sveukupnom kvalitetu života.

Ko su arhitekte projekta? Koje su njihove ranije reference i projekti?

Autori projekta su renomirana arhitektonska kuća Fletcher Priest iz Londona i arhitekte kompanije PSP-Farman Holding. Projekti su Waterpark place u Londonu, predstavništvo/poslovna zgrada kompanije Rio Tinto u Londonu, i kancelarija Vodafone-a u Engleskoj kao i mnogi drugi.

Da li je u toku useljenje I kada pocinje druga faza izgradnje?

Uspešno završena prva etapa radova kompleksa West 65. U prvoj fazi sagrađene su tri lamele sa 150 stanova , 19 lokala I 229 parking mesta.Dobijena je upotrebna dozvola I svi stanovi su spremni za useljenje. Pocetak druge etape izgradnje zakazan je krajem Jula ,gde ce se graditi jos dve lamele sa 100 stanova.