O projektu

LOKACIJA
Kompleks se nalazi na jednoj od najatraktivnijh lokacija na Novom Beogradu – na uglu ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena.

PRODAJNI CENTAR
Posetite nas i otkrijte šta imamo u ponudi za vas. Radujemo se našoj budućoj sardnji.

TEHNIČKI PODACI
Pogledajte detaljne podatke o veličini parcele, ukupnom broju stanova i lokala itd.

SADRŽAJ KOMPLEKSA
Po uzoru na moderne stambene komplekse planirani su brojni sadržaji.

PREDNOSTI KOMPLEKSA
Uz najsavremenije ekološke standarde i upotrebu alternativnih/obnovljivih izvora energije, kompleks sadrži brojne prednosti.

PRIMENJENE TEHNOLOGIJE
Višenamenski kompleks u bloku 65 je prvi projekat na Balkanu u kojem će se, u saradnji sa kompanijom BEXEL, od idejnog rešenja do uspešne realizacije primenjivati najsavremenija kompjuterska tehnologija virtuelnog projektovanja i izgradnje (VDC).

STAMBENI DEO
Stambeni deo kompleksa osmišljen je tako da budućim stanarima obezbedi pre svega privatnost i komfor, ali da istovremeno zadrži toplu atmosferu i prestiž koji karakteriše pešačke zone centra grada.

TRGOVINSKI DEO
Trgovinsko-uslužni deo kompleksa čine lokali smešteni u prizemlju stambenih objekata i modernom trgovinskom centru. Svi sadržaji su pažljivo osmišljeni i koncipirani tako da odgovore zahtevima svih korisnika.

KULA
U skladu sa arhitektonskim rešenjem, na samom uglu ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena, predviđena je izgradnja jednog od najsavremenijih i najviših objekata u Beogradu, specifične i prepoznatljive forme.