Sadržaj kompleksa

Po ugledu na pešačke zone karakteristične za centar grada i prestižne trgovinske centre, planirani su:

  • supermarket i specijalizovane prodavnice robe široke potrošnje
  • prodajni prostori poznatih robnih marki
  • ugostiteljski i uslužni objekti
  • spa i wellness centar
  • objekti zabave za decu i odrasle

kao i mnogi drugi sadržaji.

West 65 kompleks predstavlja grad unutar grada, a sadržaj za stanare i posetioce je odabran tako da pronađete sve što vas zanima, i što će vam olakšati i ulepšati svakodnevicu. Dok birate stan koji će u potpunosti odgovarati Vašim željama, možete prošetati našim kompleksom i uživati u sadržajima za stanare i posetioce – na raspolaganju su restorani, prodavnice, saloni lepote i još mnoštvo zanimljivosti.

Pane e Vino restoran

Ukusna i nesvakidašnja ponuda internacionalne i italijanske kuhinje koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Restoran se sastoji iz dva dela, prodavnice i prostora za ručavanje, stoga pruža više od klasičnih restorana. U izuzetno kvalitetnoj ponudi prodavnice ističe se širok spektar uvoznih sireva, pršuta, kvalitetnih ulja i vina. Uživajte u prijatnoj atmosferi i ukusima mediteranske kuhinje u kompleksu West 65.

Pane_e_Vino_restoran

Laboratorija kafe

Potpuno moderan i revolucionaran kafe u Beogradu – jedno od mesta koje morate posetiti! Dizajn enterijera inspirisan je laboratorijom i laboratorijskom opremom. Retorte, Petrijeve šolje, epruvete i dozeri daju na ozbiljnosti procesu pripreme vaše savršene „šoljice kafe“. Pored raznih vrsta kafa sa zanimljivim imenima, u ponudi ćete naći „smutije“, kolače i razne poslastice. Posetite ovu zanimljivu laboratoriju i pustite „hemičare“ da smućkaju napitak za vas.

laboratorija

Oliva restoran

Predstavljamo Vam restoran “Oliva”, pionir među vegansko vegeterijanskim restoranima. Pored ukusnih veganskih obroka, ceđenih zdravih sokova, “Oliva” nudi sveže filete Lososa i Tune. Za poznavaoce kvaliteta, tu su vrhunska vina i odlična selekcija ekskluzivnih sireva. Ljubazno osoblje restorana učiniće da se osećate ugodno i predstaviti zdravu hranu na ukusan i drugačiji način.

oliva

Golf Land shop

Ljubitelji rekreacije će uživati u novom lokalu otvorenom u kompleksu West 65. Golf Land Shop nudi kompletnu golfersku opremu, školu golfa, servisiranje opreme, kao i korišćenje simulatora golfa koji svi stanari West 65 kompleksa mogu da koriste besplatno prvih mesec dana uz prisustvo profesionalnih trenera – sredom od 18 do 20h.

Montessori Dečija kuća „Mladenac“

U naselju West 65 naći ćete sve što je potrebno jednoj porodici za bezbrižan život i brigu o najmlađima. Roditelji ne moraju brinuti o gužvama u saobraćaju i udaljenim jaslicama i vrtićima za decu, jer ih upravo u kompleksu West 65 čeka najbolja dečija kuća za kreativne klince i klinceze – Montessori Dečija kuća „Mladenac“. U moderno dizajniranom prostoru sa izlazom na igralište, vaše dete će se uz pomoć originalnih Montessori materijala i obučenih Montessori vaspitača razviti u malog čoveka punog samostalnosti i kreativnosti.

mladenac

Aroma market

Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih vam nudimo odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača, sve ono što vam je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gde možete pronaći. Mogućnost izbora je ono što vam Aroma pruža, prvenstveno svojom usmerenošću ka potrošačima i njihovim potrebama. Želimo da našim potrošačima obogatimo životni stil, stoga je svaka naša aktivnost usmerena ka pronalaženju novih ideja kako bismo u tome na najbolji mogući način i uspeli.

aroma

Galerija lepote

U kompleksu West 65 otvoren je salon “Galerija Lepote”, mesto gde će Vaše želje biti ispunjene uz najviši nivo kvaliteta i usluge. Salon lepote nudi profesionalne usluge frizera i kozmetičara (manikir, pedikir, depilacija, masaže). Uz pomoć renomiranih brendova svetskog tržista, prijatnog ambijenta i iskustva zaposlenih, odgovorićemo na sve Vaše zahteve i učiniti vam dan lepšim.Nega Vam je sada na dohvat ruke.

Apoteka Prima

Namenski sadržaj kompleksa West 65 potpuniji je otvaranjem apoteke Prima, jedinstvenog i prepoznatljivog stila. Prijatnom atmosferom i posvećenošću svakom kupcu pokazuju da je pouzdanost i doslednost imperativ poslovanja. Nalaze se na svim ključnim lokacijama u Beogradu, a u kompleksu West 65 u lameli 86K. Prilagođavanjem potrebama klijenata pružaju raznovrsne usluge i povlastice.

apoteka prima

Interior Box Concept Store

Interior Box Concept Store je jedinstveno mesto na kome možete dobiti sjajne ideje za opremanje svog enterijera – nudimo širok spektar proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i usluge projektovanja vaših enterijera.Kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa individualnim klijentima i firmama, kako domaćim tako i inostranim, stekli smo i zavidnu mrežu partnera od proizvođača u Italiji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Velikoj Britaniji i Danskoj. Njihove proizvode možete kupiti ali i naručiti u našem Concept Store-u.

interiorboxconceptstore

Milimeter

Millimeter je brend osnovan 2017 godine, koji je koncipiran na pravljenju personalizovane odece za muškarce. Svaki komad je sašiven od najkvalitetnijih materijala iz Italije, Engleske i Holandije, po unikatnim merama klijenata. Kako bi došli do savršenog proizvoda koristimo staro krojačko iskustvo zajedno sa modernim tehnologijama. Kada govorimo o modernim tehnologijama, mislimo na savremenu 3D mašinu za uzimanje mera, koja za samo 20 sekundi beleži preko 250 vaših mera. Postoji samo jedna prava mera – Vaša!

milimeter

Beo balet

Škola baleta, napravljena specijalno za decu uzrasta od 3 do 15 godina, počinje da radi na novoj lokaciji u kompleksu West65. Program ove škole osmišljen je tako da svako detinjstvo bude zanimljivo, puno izazova, iskustva i saznanja u kome će deca razvijati veštine, potencijale, svoju ličnost i telo. BeoBalet veruje da se deca vaspitavaju primerom, tako da će ovo biti idealna prilika da mame, zajedno sa profesorima, direktno prenesu deci kulturu vežbanja i učestvovanja u grupnom radu.

beobalet

Kreativni kurs gitare

Pružamo vam odličnu priliku za usavršavanjem i sticanjem novih znanja iz oblasti sviranja klasične, akustične, električne i bas gitare u kompleksu West65! Bilo da ste potpuni početnik ili već imate iskustva u sviranju, a želite da stičete nova znanja i veštine, prijavite se i naučite nešto novo.

kreativnikursgitare

Go Fresh Stay Healthy

Stay healthy u kompleksu West65! Izaberite najzdraviju i najkvalitetniju ishranu za Vas i Vašu porodicu u novoj prodavnici koja će Vam biti na dohvat ruke. U ovoj radnji pronaći ćete sve što Vam je potrebno da biste ostali zdravi i uživali u kvalitetnom životu. Ostanite zdravi jer zdravlje je najveće bogatstvo!

Go Fresh Stay Healthy

DEEP HOUSE GROUP – Arhitektura i dizajn enterijera

Da biste se osećali prijatno u pročišćenom i dizajnerski osmišljenom prostoru, potrebna vam je pomoć stručnog tima, koji brine o kvalitetu i udobnosti vašeg stanovanja – Deep house group – vama na dohvat ruke u kompleksu West65.

DEEP HOUSE GROUP – Arhitektura i dizajn enterijera

Hash Tag Caffe

Na savršenoj lokaciji na Novom Beogradu, otvorilo se novo mesto za odmor od svakodnevice i druženje u šarenolikom ambijentu. Posetite nas u kompleksu West65 i uživajte u prijatnoj atmosferi i nasmejanom osoblju, dok ispijate vašu omiljenu šoljicu kafe!

DEEP HOUSE GROUP – Arhitektura i dizajn enterijera

Put oko sveta

Putovanja su nešto čemu se uvek radujemo i nestrpljivo iščekujemo…
U sećanju nam ostaju lepi događaji, ljudi i mesta.
Restoran “Put oko sveta”je mesto koje sigurno vredi posetiti i zabeležiti u
gastronomskom pamćenju. Putujte sa nama kroz čudesni svet hrane i vina. I
poklonite nam svoje priče, malo vremena i poverenje.
Glavni deo naše ponude je stareno meso, ali ćete jednako uživati i u
salatama i pastama.

Za stanovnike Westa 65 imamo popust od 10% na svu dostavu hrane i otvorili smo shop sa vinima u sklopu ponude restorana.

Dobro došli,

“Put oko sveta”je pred Vama.

DEEP HOUSE GROUP – Arhitektura i dizajn enterijera

Fun2Play dečija igraonica

Jedinstven i pažljivo uređen prostor kafea i dečije igraonice Fun2Play u elegantnom
kompleksu West 65, pruža mališanima kvalitetnu i bezbrižnu igru i zabavu, a
roditeljima omogućava trenutke uživanja i opuštanja. Fun2Play igraonica i
rođendaonica Vam omogućava da za svoje mališane upriličite nezaboravnu
rođendansku proslavu potpuno prilagođenu njihovim i Vašim željama. Dok deca
uživaju u igri i zabavi, možete ih posmatrati preko velikog ekrana, uživajući u
toplom i prijatnom ambijentu našeg kafea ili naše bašte, uz opuštajuću muziku i
bogatu ponudu naše karte pića. Ukoliko ste u potrazi za idealnim prostorom za
proslavu dečijeg rođendana, ili želite da Vaši mališani provedu nekoliko sati
igrajući se u zabavnom okruženju, pozovite nas ili nas posetite!

DEEP HOUSE GROUP – Arhitektura i dizajn enterijera