Sadržaj kompleksa

Po ugledu na pešačke zone karakteristične za centar grada i prestižne trgovinske centre, planirani su:

  • supermarket i specijalizovane prodavnice robe široke potrošnje
  • prodajni prostori poznatih robnih marki
  • ugostiteljski i uslužni objekti
  • spa i wellness centar
  • objekti zabave za decu i odrasle

kao i mnogi drugi sadržaji.

West 65 kompleks predstavlja grad unutar grada, a sadržaj za stanare i posetioce je odabran tako da pronađete sve što vas zanima, i što će vam olakšati i ulepšati svakodnevicu. Dok birate stan koji će u potpunosti odgovarati Vašim željama, možete prošetati našim kompleksom i uživati u sadržajima za stanare i posetioce – na raspolaganju su restorani, prodavnice, saloni lepote i još mnoštvo zanimljivosti.

Pane e Vino restoran

Ukusna i nesvakidašnja ponuda internacionalne i italijanske kuhinje koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Restoran se sastoji iz dva dela, prodavnice i prostora za ručavanje, stoga pruža više od klasičnih restorana. U izuzetno kvalitetnoj ponudi prodavnice ističe se širok spektar uvoznih sireva, pršuta, kvalitetnih ulja i vina. Uživajte u prijatnoj atmosferi i ukusima mediteranske kuhinje u kompleksu West 65.

Pane_e_Vino_restoran

Laboratorija kafe

Potpuno moderan i revolucionaran kafe u Beogradu – jedno od mesta koje morate posetiti! Dizajn enterijera inspirisan je laboratorijom i laboratorijskom opremom. Retorte, Petrijeve šolje, epruvete i dozeri daju na ozbiljnosti procesu pripreme vaše savršene „šoljice kafe“. Pored raznih vrsta kafa sa zanimljivim imenima, u ponudi ćete naći „smutije“, kolače i razne poslastice. Posetite ovu zanimljivu laboratoriju i pustite „hemičare“ da smućkaju napitak za vas.

laboratorija

Oliva restoran

Predstavljamo Vam restoran “Oliva”, pionir među vegansko vegeterijanskim restoranima. Pored ukusnih veganskih obroka, ceđenih zdravih sokova, “Oliva” nudi sveže filete Lososa i Tune. Za poznavaoce kvaliteta, tu su vrhunska vina i odlična selekcija ekskluzivnih sireva. Ljubazno osoblje restorana učiniće da se osećate ugodno i predstaviti zdravu hranu na ukusan i drugačiji način.

oliva

Corner market

U skladu sa konceptom kompleksa “sve na jednom mestu“, Corner market stanarima omogućava da sve što im je potrebno za svakodnevni život i rad imaju na dohvat ruke i na taj način da uštede vreme. Corner market kupcima pruža brzu i kvalitetnu uslugu i asortiman ekskluzivnih artikala zasnovan na navikama posetilaca i stanara kompleksa West 65. Biramo samo najbolje za naše stanare!

corner_market

Golf Land shop

Ljubitelji rekreacije će uživati u novom lokalu otvorenom u kompleksu West 65. Golf Land Shop nudi kompletnu golfersku opremu, školu golfa, servisiranje opreme, kao i korišćenje simulatora golfa koji svi stanari West 65 kompleksa mogu da koriste besplatno prvih mesec dana uz prisustvo profesionalnih trenera – sredom od 18 do 20h.

golf

Dosha – centar za masažu i alternativnu medicinu

Mesto unutar kompleksa West 65 na kojem ćete pronaći balans duha i tela. Ceo tim pobrinuće se da Dosha postane vaša oaza u kojoj zaboravljate na svakodnevni stres i probleme. Tajna dugogodišnjeg postojanja je u holističkom pristupu i profesionalnoj posvećenosti svakom klijentu. U ponudi su masaže, terapije, tretmani za sve naše stanare i posetioce.

dosha

Montessori Dečija kuća „Mladenac“

U naselju West 65 naći ćete sve što je potrebno jednoj porodici za bezbrižan život i brigu o najmlađima. Roditelji ne moraju brinuti o gužvama u saobraćaju i udaljenim jaslicama i vrtićima za decu, jer ih upravo u kompleksu West 65 čeka najbolja dečija kuća za kreativne klince i klinceze – Montessori Dečija kuća „Mladenac“. U moderno dizajniranom prostoru sa izlazom na igralište, vaše dete će se uz pomoć originalnih Montessori materijala i obučenih Montessori vaspitača razviti u malog čoveka punog samostalnosti i kreativnosti.

mladenac