Guitar Art Day u novobeogradskom kompleksu West65

Ne propustite priliku da posetite Guitar Art Day koji će se održati u subotu, 22. septembra u 18.00 časova na trgu novobeogradskog kompleksa West 65. Na početku programa predstaviće se mladi talenti Kreativnog Kursa Gitare i BeoBalet hor, a zatim će poznati gitarista Bojan Ivanovski održati koncert. Ulaz je slobodan! Biće to prilika da svi  Nastaviti čitanje »

“Disney night” koncert za malu i veliku decu u kompleksu West65

Muzički spektakl na otvorenom održaće se u ponedeljak, 6. avgusta u 19.00 časova na trgu novobeogradskog kompleksa WEST65. Kvartet Nemanje Nikolića sviraće za najmlađe, ali i one starije, najpopularniju muziku iz Diznijevih crtanih filmova. Ulaz na koncert je slobodan. Dizni je muzika koja nas sve spaja! Deca će uživati u poznatim melodijama, a odrasli će  Nastaviti čitanje »

Put oko sveta

Putovanja su nešto čemu se uvek radujemo i nestrpljivo iščekujemo… U sećanju nam ostaju lepi događaji, ljudi i mesta. Restoran “Put oko sveta”je mesto koje sigurno vredi posetiti i zabeležiti u gastronomskom pamćenju. Putujte sa nama kroz čudesni svet hrane i vina. I poklonite nam svoje priče, malo vremena i poverenje. Glavni deo naše ponude  Nastaviti čitanje »

Srećan Vaskrs 2018.

Vama i vašim porodicama od srca čestitamo Vaskrs.

Novogodišnja predstava za decu

U kompleksu West65 organizovali smo super zabavu za naše najmlađe stanare. Tradicionalno smo dočekali Deda Mraza i razigrali se uz predstavu „Letnja pahulja u zimskoj čaroliji“. Zajedno smo uživali u prazničnoj atmosferi, podelili nezaboravne trenutke i obradovali vaše klince i klinceze.

Srećna Nova 2018. godina!

West65 Vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike!