Novogodišnja predstava za decu

U kompleksu West65 organizovali smo super zabavu za naše najmlađe stanare. Tradicionalno smo dočekali Deda Mraza i razigrali se uz predstavu „Letnja pahulja u zimskoj čaroliji“. Zajedno smo uživali u prazničnoj atmosferi, podelili nezaboravne trenutke i obradovali vaše klince i klinceze.

Srećna Nova 2018. godina!

West65 Vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike!

Otvorena je nova prodavnica zdrave hrane GoFresh

Stay healthy u kompleksu West65! Izaberite najzdraviju i najkvalitetniju ishranu za Vas i Vašu porodicu u novoj prodavnici koja će Vam biti na dohvat ruke. U ovoj radnji pronaći ćete sve što Vam je potrebno da biste ostali zdravi i uživali u kvalitetnom životu.

KREATIVNI KURS GITARE U KOMPLEKSU WEST65

Pružamo vam odličnu priliku za usavršavanjem i sticanjem novih znanja iz oblasti sviranja klasične, akustične, električne i bas gitare u kompleksu West65! Bilo da ste potpuni početnik ili već imate iskustva u sviranju, a želite da stičete nova znanja i veštine, prijavite se i naučite nešto novo. NOVI BEOGRAD | WEST 65 | Omladinskih brigada  Nastaviti čitanje »

BEOBALET – ČAROBNI SVET UMETNOSTI, KULTURE I MAŠTE

Škola baleta, napravljena specijalno za decu uzrasta od 3 do 15 godina, počinje da radi na novoj lokaciji u kompleksu West65. Program ove škole osmišljen je tako da svako detinjstvo bude zanimljivo, puno izazova, iskustva i saznanja u kome će deca razvijati veštine, potencijale, svoju ličnost i telo. BeoBalet veruje da se deca vaspitavaju primerom,  Nastaviti čitanje »

Posetite brend “Milimeter” u kompleksu West 65

Millimeter je brend osnovan 2017 godine, koji je koncipiran na pravljenju personalizovane odece za muškarce. Svaki komad je sašiven od najkvalitetnijih materijala iz Italije, Engleske I Holandije, po unikatnim merama klijenata. Kako bi došli do savršenog proizvoda koristimo straro krojačko iskustvo zajedno sa modernim tehnologijama. Kada govorimo o modernim tehnologijama, mislimo na savremenu 3D Masinu  Nastaviti čitanje »