WEST65-NOVI CENTAR NOVOG BEOGRADA/BravaCasa 28.10.2013

Stambeno-poslovni kompleks WEST65 jedinstven po arhitektonskim, tehnološkim i administrativnim rešenjima.

Stambeno-poslovni kompleks „West 65” nalazi se na uglu Ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena kao jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Beogradu.
Stanovi, strukture od jednosobnih do šestosobnih, grade se i opremaju po najvišim standardima, odlikuju ih prvoklasni materijali i oprema, individualan i ekonomičan sistem grejanja, centralni sistem hlađenja sa pojedinačnim merenjem potrošnje koje obezbeđuje i do 30% manje troškove, sistemi “pametne kuće”, obezbeđenje, video-nadzor i profesionalna služba održavanja i upravljanja.
Osim po svojim savremenim arhitektonskim rešenjima,kompleks West 65 se odlikuje i svim rešenim imovinsko-pravnim odnosima. Objekti su dobili upotrebne dozvole i stanari mogu odmah da uknjiže svoje vlasništvo u katastru nepokretnosti. Ovo predstavlja jedinstven slučaj u Srbiji, da su sva imovinska prava vlasnika stanova ostvarena i zaštićena u momentu potpisivanja primo-predajnih zapisnika i useljavanja u stanove. Prva etapa gradnje, koja obuhvata 150 stanova, 19 maloprodajnih lokala i 229 podzemnih parking mesta je završena i useljavanje je počelo. Uskoro počinje izgradnja druge etape, u okviru koje se gradi novih 100 stanova, 11 maloprodajnih lokala i 129 podzemnih parking mesta.
Prelepi “Grad u gradu” je novi, dobro osmišljen projekat internacionalne kompanije PSP-Farman Holding. PSP-Farman Holding je u svom dosadašnjem poslovanju realizovala više od 1,500.000 m2 stambenih, poslovnih, trgovinskih i uslužnih objekata i kompleksa. Sa preko 3000 zaposlenih čini jednu od najrespektabilnijih kompanija iz ove oblastiu Evropi.
Dugogodišnje iskustvo visokokvalifikovnih stručnjaka i specijalista iz oblasti projektovanja, arhitekture, inženjeringa i građevinarstva su garancija kvaliteta gradnje i najbolja preporuka svim budućim vlasnicima.

Pogledajte članak.