Zašto West65?

ZBOG BUDUĆNOSTI.

Kompleks West 65 je stvoren da traje. Stan u kojem planirate Vašu budućnost, postaće i stan u kojem će vaši najmlađi planirati svoju porodicu. Samo najkvalitetniji građevinski materijali mogu garantovati dugovečnost i odoleti zubu vremena.

 • Konstrukcija stambenog objekta je armirano-betonska. Sastoji se od monolitnih tavanica koje se oslanjaju na armirano-betonske zidove, stepenišna i liftovska jezgra, odnosno armirano-betonske stubove i grede, koje nose težinu celog objekta. Objekat je fundiran na armirano-betonskoj ploči, što garantuje izdržljivost.
 • Pregradni zidovi između stanova su debljine 20 cm od armiranog betona ili opeke. Pregradni zidovi unutar stanova su zidani i montažni od prefabrikovanih ploča najboljeg kvaliteta.

Zbog-buducnosti

ZBOG BEZBEDNOSTI.

Miran i ugodan život je život o kojem svi sanjamo. U kompleksu West 65 možete mirno da spavate, jer znate da su Vaši najdraži sigurni i bezbrižni. Bezbedonosni sistemi i najnovije tehnologije u stanovima i zgradama ugrađeni su da spreče neželjene situacije.

U kompleksu West 65 se, po prvi put na ovom tržištu, sprovodi koncept tzv. kondominijum naselja. Formirano je posebno preduzeće, “West 65 d.o.o.”, koje se bavi obezbeđenjem i održavanjem kompleksa. Prilikom kupovine stana potpisuje se ugovor o održavanju i obezbeđenju, a naša profesionalna organizacija se stara o besprekornom funkcionisanju kompleksa. Cilj je da se sva eventualna oštećenja odmah saniraju i da se stanari osećaju bezbednim.

 • Ulazna vrata u stambene jedinice su sigurnosna, sa protivprovalnom bravom, finalno obložena oblogom od drveta. Vrata ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku i bezbednost.
 • Unutrašnja vrata su data u dva tipa (prema načinu otvaranja) klasična i klizna. Klasična vrata su sa drvenim štokom i duplošperovanim krilom ravnih površina ili u kombinaciji sa staklom, opremljena kvalitetnim okovom. Unutrašnja klizna vrata su sa drvenim duplošperovanim krilom ravnih površina u kombinaciji sa staklom ili kompletno staklena.
 • U svakom stanu je predviđen interfonski uređaj sa kolor ekranima.
 • Sistemom video nadzora omogućeno je nadgledanje prostora garaže, ulaznih holova lamela i perimetra objekata, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.
 • Sistemom kartične kontrole pristupa omogućen je kontrolisani pristup garaži objekta, samo stanarima kompleksa sa odgovarajućim karticama.
 • Sistemom automatske i ručne signalizacije i dojave požara pokriveni su svi zajednički prostori u kompleksu: garažni nivoi, ulazni holovi i liftovski predprostori. Sistem podrazumeva  non-stop dežurstvo i automatsko alarmiranje u slučaju požara.
 • Sistemom za detekciju ugljen-monoksida pokrivena su oba garažna nivoa. Sistem podrazumeva non-stop dežurstvo i automatsko alarmiranje u slučaju prekomerne koncentracije ugljen-monoksida.

Zbog-bezbednosti

ZBOG FINIH DETALJA

Kada zamislite svoju budućnost u novom stanu, zamišljate je do najsitnijih detalja, do dizajna koji podseća više na umetničko delo, nego na stan.  Kvalitetni materijali, vrhunska izrada i elegantan izgled zvuče kao nemoguća kombinacija – dok ne kročite u West 65 kompleks.

 • Podovi svih dnevnih i spavaćih prostorija, hodnika i ulaza su pokriveni hrastovim parketom prve klase.
 • Podovi u kuhinji i kupatilu su keramičke pločice A klase.
 • Obrada unutrašnjih zidova je gletovanje sa završnom obradom svih površina kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Plafoni u sobama i hodnicima se gletuju i finalno boje kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Plafoni u ulaznim hodnicima, kuhinjama i kupatilima su spušteni, od prefabrikovanih ploča, koje se gletuju i finalno boje kvalitetnim poludisperzivnim bojama.
 • Sva kupatila i toaleti su standardno opremljeni sanitarnom opremom od bele keramike. Lavaboi su sa hromiranim sifonima i konzolnom maskom od bele keramike. Kade su ugradne sa hromiranim odvodom, prelivom, blokatorom mirisa i revizionim otvorom. WC šolje su konzolne sa ugradnim vodokotlićima sa hromiranim tasterom. Sve baterije su jednoručne, tuš baterije su sa klizačem i tušem sa plastičnim crevom u boji baterije. Pojedina kupatila su snabdevena sa nišom odvojenom staklenim vratima u kojoj se nalaze kotao, slavine, utičnice za mašine za veš i mašine za sušenje veša. Kupatila se ventiliraju zidnim ili plafonskim aksijalnim ventilatorima.
 • Kuhinje su opremljene sa jednoručnim baterijama za toplu i hladnu vodu. Elektrooprema kuhinje se sastoji od utičnica za frižidere, šporete, mašine za sudove i duplih utičnica iznad radnih površina, kao i izvodima za kuhinjski aspirator i radna svetla.

Zbog-finih-detalja

ZBOG UŠTEDE I KOMFORA.

U svakome od nas krije se jedan hedonista koji nakon napornog dana želi da se odmori u udobnosti svoga doma. Hedonista u Vama uživaće na početku i kraju svakog dana u našim stanovima i svim mogućnostima koje Vam se pružaju, bilo da je vrelo leto ili studena zima.

Kompleks West 65 jedinstven je na našem tržištu i po najsavremenijim tehnologijama koje  primenjujemo. Kompleks ima centralni sistem hlađenja u okviru koga se do podnih konvektora u stanovima doprema rashladna tečnost iz bunara, preko postrojenja za hlađenje vode. Svaki stan je snabdeven i gasnim kotlom kojim se zagreva voda za potrebe domaćinstva, a u zimskom periodu se ta zagrejana voda, preko istih podnih konvektora, koristi za zagrevanje stanova. Svaka prostorija u svakom stanu ima termostate za individualno podešavanje željene temperature. Na ovaj način, stanari ostvaruju uštede energije u iznosu preko 30% u odnosu na stanove koji su priključeni na centralni gradski toplovod, a koji se u letnjem periodu hlade individualnim, tzv. split jedinicama.

Zbog-ustede-i-konfora

ZBOG POGLEDA.

Kompleks West 65 nalazi se na najlepšem delu Novog Beograda, odakle se pogled pruža ka keju sa jedne strane, a sa druge ka jednoj od najmodernijih i najpoznatijih znamenitosti Beograda – mostu na Adi. Uživati u ovakvom pogledu sa terase stana je neprocenjivo iskustvo koje vam rado pružamo. Zarad većeg uživanja postoje tri vrste terasa unutar kompleksa.

 • Oprema terasa – standard

Podne obloge na terasama su od granitne protivklizne keramike prve klase. Fasadne frontove terasa formiraju staklene ograde, fiksne žaluzine i tende za zaštitu od sunca. Ograde terasa su od lameliranog stakla, a na delu terasa su postavljene vertikalni brisoleji od aluminijuma. Sve terase su opremljene sa tendama koje pokreću elektromotori sa prekidačima u dnevnim i spavaćim sobama.

 • Oprema terasa – prvi sprat

Podne obloge na terasama su od granitne protivklizne keramike prve klase. Fasadne frontove terasa formiraju fasadni zidovi i parapet od armiranog betona, koji je i ograda terase.

 • Oprema terasa – penthouse

Podne obloge na terasama  su od granitne protivklizne keramike prve klase. Fasadne frontove terasa formira parapet od armiranog betona i staklena ograda.

Zbog-pogleda

ZBOG LOKACIJE

Kompleks se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu – na uglu ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena. Lokaciju odlikuju i dobro razvijena saobraćajna infrastruktura i mreža javnog saobraćaja, što omogućava brz  i nesmetan pristup svim delovima grada. U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se veliki broj trgovinsko-uslužnih centara, što doprinosi sveukupnom kvalitetu života. Od samog centra grada deli Vas manje od 15 minuta.

Kompleks je udaljen:

 • 0.5 km od autoputa E-75
 • 9,0 km od aerodroma Nikola Tesla
 • 1,7 km od reke Save
 • 2,3 km od reke Dunav
 • 4,5 km od centra grada
 • 1,6 km od dvorane “Kombank Arena”

Kompleks karakteriše:

 • Direktna povezanost sa mostom koji se prostire preko Ade Ciganlije
 • Vrhunska transportna dostupnost

Zbog-lokacije