Kao na moru

AVENIJA je centar stambeno-poslovnog kompleksa WEST 65.
Elegantna pešačka zona gastronomije, mode, uživanja i relaksacije je svakodnevica svih Westovaca i posetilaca koji znaju da uživaju.
Trg i fontana su mesto kulturnih dešavanja, okupljanja, druženja svih koji vole opuštenu i kako Westovci kažu - morsku atmosferu. Šarmantni restorančići, kafei sa baštama, školica za najmlađe, igraonica, muzička i baletska škola, salon za ulepšavanje, i sve što može da zatreba zahtevima modernog čoveka nalazi se u Aveniji 65.
Stambeni deo West 65 i poslovni AVENIJA prestižno su mesto za stanovanje i poslovanje jer garantuje vrhunski kvalitet, udobnost, jednostavnost i sigurnost.
Bez preterivanja, Avenija je odmor za dušu i telo cele porodice.
Tik uz Aveniju, u okviru WEST 65, u izgradnji je specijalni, luksuzni shopping MALL 65. Ovaj jedinstveni koncept omogućava da uživate u elegantnom kretanju od shopping Mall-a do dela sa prodavnicama na otvorenoj Aveniji ili obrnuto.
Dok vi uživate u shopping-u ili šetnji, vaš automobil je parkiran u garaži Mall-a 65.
72

Poslovna prostora

5.528 m²

Komercijalnog prostora

Obezbeđen parking

Pogledajte ovde

Šta kažu stanari kompleksa West 65?

Glumci, sportisti, muzičari, biznismeni, aktivni porodični ljudi… mnogi su zasnovali dom u okviru kompleksa West 65 i obožavaju taj način života. Oni su ujedno prvi posetioci West 65 shopping avenije i oni koji će uživati u vašoj ponudi. Pogledajte šta kažu o životu u ovom savremenom, jedinstvenom stambenom kompleksu.